Scream Of My Blood: A Gogol Bordello Story

Scream Of My Blood: A Gogol Bordello Story

Regie: Nate Pommer, Eric Weinrib / US / 2023 / 1h40min / VO:ENG+UKR / SUB:RO
Distribuție: Eugene Hütz, Iggy Pop, Pamela Racine, Sergey Ryabtsev, Pedro Erazo, Elizabeth Sun

Premieră națională

21 SEPT, ORA: 19:00 - Expirat

Cumpără Bilet

Un portret intim al legendei punk Eugene HützScream of My Blood documentează călătoria imigrantului ucrainean în Statele Unite, drumul spre celebritate alături de trupa Gogol Bordello și apoi reîntoarcerea sa în Ucraina, după invazia rusă.

Prin intermediul imaginilor de arhivă și al filmărilor exclusive, ce se întind de-a lungul a douăzeci de ani și includ concerte, instantanee din backstage și interviuri, Scream of My Blood urmărește povestea lui Eugene Hütz, lider al trupei Gogol Bordello și unul dintre cei mai mari povestitori ai prezentului, care folosește muzica drept chemare la luptă pentru identitatea culturală ucraineană, în timp ce țara sa natală continuă lupta pentru suveranitate.

Născut în Ucraina, într-o familie cu rădăcini rome, Hütz a părăsit țara natală în copilărie, în urma dezastrului de la Cernobîl. După ani în care și-a exorcizat demonii prin muzică, artistul se întoarce acasă pentru a înfrunta cel mai mare și periculos demon. Un documentar punk-rock sălbatic, Scream of My Blood este o mărturie a puterii adevărului, indiferent de consecințe.

„Doar prietenia adevărată dintre doi profesioniști maniaci poate produce un documentar ca acesta. Nate Pommer a călătorit prin lume alături de noi, de multe ori pe banii proprii, pentru a documenta impactul lăsat de Gogol Bordello, timp de douăzeci de ani. Când războiul a izbucnit din nou în Ucraina, el ne-a urmat neînfricat în misiunea noastră de susținere a trupelor militare și a refugiaților, aducând cu el echipa VICE News. Tot respectul nostru pentru Eric Weinrib și echipa VICE,  care au menținut în prim-plan știrile despre tragedia din Ucraina și eroismul locuitorilor săi.” – Eugene Hütz


By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.