Disco‘N’Roll Night


Sâmbătă
14 Septembrie ora 22:30
Apollo 111

Facebook Event   Cumpără Bilete
Disco ‘N’ Roll Night - Elvis Romano & Pietro AntonElvis Romano sau Tudor Lakatoș, după numele său real, este un artist ce combină piesele lui Elvis Presley, cultura lăutărească a românilor de etnie romă și muzica ușoară din anii ‘90.

Povestea lui Elvis Romano a devenit cunoscută la sfârşitul anului 2014, când o echipă de la BBC s-a dus să-l documenteze în satul natal din Maramureş.

Celebru în lume, dar mai puțin în România, Elvis Romano a predat limba romani și istorie copiilor săraci din comunitatea sa.

Sâmbătă, 14 septembrie, la Apollo 111, Elvis Romano va prezenta în cadrul DokStation un recital extraordinar de cover-uri în engleză, română şi romani după piese clasice aparţinând „Regelui” Elvis Presley, dar şi creaţii originale în acelaşi stil.

Pietro Anton s-a născut la Magenta, în Italia, în 1978. După absolvirea studiilor în cinematografie, la Universitatea DAMS din Bologna, s-a mutat la Milano unde a lucrat ca producător pentru diverse posturi de televiziune.
În 2009, s-a relocat la Berlin, unde și-a început cariera de realizator de documentare, cu Italo Disco Legacy, un film despre trecutul, prezentul și viitorul muzicii Italo Disco.

Documentarul a avut premiera la Berlin, în legendarul club Berghain, și a fost proiectat în 22 de țări.

În cadrul DokStation, Anton va susține și un DJ set, mixând hit-uri Italo Disco din toate timpurile.