Muzică

Muzică DokStation 2017 – Ediția 2

ÎN CURÂND


Muzică DokStation 2016 – Ediția 1

The Mono Jacks

Melancolie combinată cu furie, povești cântate cu o pasiune totală, o energie care nu ratează niciodată pentru că te lovește din plin. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert The Mono Jacks și probabil că vei reveni.

CITEȘTE MAI MULT

Mihail

Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea”. Piesa a înregistrat un succes incredibil, ocupând primele poziții in top-urile muzicale din Romania, numărând peste 27 milioane de vizualizari pe YouTube și s-a auzit luni de zile la toate posturile de radio din România. Mihail a mai câștigat și premiul Best Male Voice de la Radio Romania în 2016.

CITEȘTE MAI MULT

The Nuggers

The Nuggers sunt o trupă de Garage Rock’n Roll din București formată din cinci membri. S-au format în 2010 și au scos un E.P. la Ghost Highway Records și o piesă pe compilația Future Nuggets.

CITEȘTE MAI MULT

Orkid

Orkid este un trio cu influențe post-rock, shoegaze și post-punk compus din Vlad Ilicevici – chitară și voce, Radu Pop – percuție și Andrei Tănase – chitară bass. Primul album al formației, Standing Still in the Dark va fi lansat pe 13 octombrie, iar primul single Awake, chiar la DokStation pe 25 septembrie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

CCE sector 6 primaria sector 6 primaria sector 2 Silva CNC AFCN
WE ARE BASCA Ajungem DESCHIS Gastrobar Excelsior CLUB CONTROL
news.ro radio romania cultural Șapte Seri Eventbook
ARTE SI MESERII AARC.ro The INSTITUTE