French Touch Party


VINERI
13 Septembrie ora 22:30
CLUB CONTROL

Facebook Event   Cumpără Bilete
French Touch Party: Télépopmusic (Antipop DJ Set) | Electric Brother (DJ Set)Unul din membrii fondatori ai TélépopmusikAntipop susține DJ set-uri în toată lumea, cucerind publicul cu mixurile sale deep & acid. 
În luna iunie a acestui an, duo-ul francez de muzică electronică Télépopmusik a lansat single-ul Connection  – în colaborare cu Young & Sick, iar un nou album urmează să apară în toamnă.
Recent, 2Square și Antipop s-au izolat în studioul de înregistrări, făcând ultimele retușuri la cel de-al treilea album, ce conține colaborări cu Young & Sick, Betty Black, Angela McCluskey, Mau și Johanna Wedin.
Sound-ul lor elegant este întipărit în subconștientul colectiv, datorită hit-urilor precum Breathe, a turneelor sold-out, dar și prin piesele care au ilustrat sonor numeroase campanii publicitare de succes. În dorința de a atinge perfecțiunea creativă, traiectoria Télépopmusik a fost una exemplară, cei doi artiști lăsând muzica să vorbească pentru ei.

Cunoscut pentru albumele solo și pentru colaborările cu muzicieni din cele mai diverse stiluri, Electric Brother vine la DokStation cu un RetroElectro DJ set.

Primul sau album a fost prezentat live și la Montreux Jazz Festival (2003), împreună cu Marta Hristea și Vlaicu Golcea. Cel mai recent album solo al său, Rocks (2016), este primul disc mixat și prezentat publicului in sistem Dolby Atmos, intr-o sala de cinema. Între cele doua, a semnat mai multe albume de colaborări, coloane sonore de filme, teatru, reclame și spectacole multimedia.

Firul roșu care leagă toate producțiile și aparițiile lui Electric Brother este încercarea de a inova, de a surprinde, de a găsi moduri noi de exprimare muzicală. Stilul care îl caracterizează este botezat de el “RetroElectro”, adică tot ce e mai groovy și mai dansant din muzica jazz și funk a anilor trecuți dar și din cele mai noi producții din zona de fusion electro.