Mystify: Michael Hutchence


Sâmbătă
14 Septembrie ora 19:00
Expirat Club

Premieră națională   Cumpără Bilete
Regie: Richard Lowenstein / Australia / 2019 / 102 min
Distribuție: Michael Hutchence, Michele Bennett, Bono, Helena Christensen, Kylie Minogue

Un portret intim și introspectiv al celebrului artist Michael Hutchence, frontman-ul trupei INXS.

Construit abil, dintr-o arhivă extraordinară de imagini și filmări private aparținând lui Michael, iubitelor, familiei și prietenilor acestuia, filmul merge dincolo de persoana publică a carismaticului „Zeu Rock”, scoțând la iveală o personalitate complexă, multifațetată și un bărbat extrem de sensibil.Pentru o scurtă perioadă, ne delectăm, ca privitori, cu frumusețea dionisiacă și senzualitatea lui Michael, pe scenă și în afara ei. Ne bucurăm de vocea sa extraordinară și asistăm la ascensiunea sa pe culmile succesului.

Dar Michael se luptă cu ideea de succes, cu limitele creative impuse de statutul său de vedetă pop, încercând să-și păstreze integritatea artistică. Un incident violent schimbă pentru totdeauna viața lui Michael, alterându-i percepția de sine. Dintr-o dată extrem de vulnerabil, artistul nu poate face față provocărilor la tot pasul și atacului tabloidelor. În întunericul ce-l înconjoară, singura lumină călăuzitoare este relația cu fiica sa, Tiger.

Conceput și regizat de Richard Lowenstein, omul din spatele primelor videoclipuri INXS, documentarul este co-produs de BBC și conține filmări de arhivă aparținând lui Michael Hutchence, Kylie Minogue, Michele Bennett, și familiei artistului – Kell Hutchence, Susie Hutchence, Rhett Hutchence și Tina Hutchence, precum și basistului INXS Garry Gary Beers, printre alții. Cumpără Bilete

A beautifully made documentary

– Margaret Pomeranz, FOXTEL On Screen

Mystify is a terrific documentary, and as complete a portrait of this talented singer as you could wish”

– David Stratton, The Australian Review

Essential viewing”

The Hollywood Reporter

Powerful”

Variety

Mystify is a more than worthy tribute.”

Screen Daily