KidStation Kinder


Sâmbătă, 15 septembrie 2018 (11:00-13:00), Apollo 111
Înscrierile copiilor între 10 și 14 ani se fac la adresa info@dokstation.ro, în limita locurilor disponibile.
Ciprian Iacob, lector KidStation, descrie atelierul astfel:

„Explorăm din nou universul animațiilor, cercetând emoții degajate prin sunet și culoare, dezvoltate prin note și acorduri muzicale desprinse din imagini mișcătoare.
În animația NOWHERE vom face cunoștință cu John, un băiat timid care încearcă să își facă prieteni noi la o petrecere de seară. Emoțiile, stările lui se acordează perfect cu pasajele muzicale și tonurile de culoare. Vom analiza apoi universul gamelor majore și minore.

Experimentăm împreună muzica din filmul animat Nowhere, prin aplicații practice, pentru ca la final să construim ghidul muzicianului într-un film.”

NOWHERE (2018, 4 min, SUA) Regia: HyeonJeong Cho

John dorește să-și facă prieteni noi și merge la o petrecere, într-un bar.
Nimeni nu-i dă atenție. John vede o reflexie și își dă seama că toată lumea are o culoare proprie, în afară de el. Astfel, decide să-și schimbe culoarea și caracteristicile, ca un cameleon, în funcție de persoana cu care vorbește.

Biografie Ciprian Iacob

Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.
Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Dehli. Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în concertul “The Masterpiece”, în 2014 și 2016, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

În mai 2015, a decis să-și dedice energia și inspirația în fondarea și dezvoltarea unei companii de muzică de film, Scorekraft și a unei rețele de festivaluri de film independent, ce cuprinde 5 festivaluri din Europa.