RADIOHEAD: MEETING PEOPLE IS EASYRegia: Grant Gee / S.U.A. / 1998 / 99 min
Distribuție: Thom Yorke, Jonny Greenwood, Nigel Godrich, David Letterman, Michael Stipe

Nominalizat la Grammy – Best Long Form Music Video

Beautiful – eFilmCritic.com
Fans will be entranced – San Francisco Chronicle
Mind-blowing – San Francisco Examiner

Meeting People Is Easy este un documentar și album multimedia ce urmărește activitatea internațională a trupei Radiohead, în timpul turneului OK Computer din 1997-1998.

Filmul prezintă spectacolul celebrității pentru vedetele rock și felul în care trupa face față popularității. Trimiși de la un interviu la altul, din Japonia la Londra și apoi la New York, artiștii nu mai au timp pentru o existență normală. Rutina lor zilnică implică un vârtej de interviuri, concerte și camere de hotel. Fiecare zi se confundă cu cealaltă, în timp ce armatele de fani îi aclamă necontenit.

Membrii Radiohead sunt persoane coerente, dar timide, capabile să creeze o muzică uluitoare, motiv pentru care s-au trezit pe nepregătite în lumea ciudată, nebună și seducătoare a celebrității de sfârșit de secol 20, în care mii de oameni își doresc să îi întâlnească și mii de camere și microfoane sunt îndreptate constant asupra lor.

Paradoxal, muzica lor vorbește chiar despre tensiunea asociată interacțiunilor sociale, despre păstrarea integrității și a simțului realității, într-un context suprasaturat de mass-media.