Daniel Miller

 

Muzicianul și producătorul britanic Daniel Miller va fi unul dintre invitații speciali ai acestei ediții și va susține un masterclass.

Daniel Miller este fondatorul celebrei case de discuri Mute
Mute a debutat cu single-ul produs de Daniel Miller, în 1978: “Warm Leatherette”  sub numele propriului proiect – The Normal.

Daniel Miller a produs primele cinci albume ale Depeche Mode și a semnat cu trupe precum Erasure, Nick Cave & The Bad Seeds, Moby, Goldfrapp sau The Knife.

Deși preocupat de DJing de foarte mulți ani, Daniel Miller a început să acorde o mai mare importanță acestei activități în urma unei invitații făcute de către Karl O’Connor aka Regis de a mixa în cadrul unui eveniment marca Sandwell District în legendarul club berlinez Berghain.  După acest gig s-a reinstalat  “microbul’’ DJing-ului, iar de atunci Daniel Miller a putut fi întâlnit în mod constant în spatele pupitrului unor festivaluri precum Sonar, ENTER la Space în Ibiza, ADE din Amsterdam, IMS în Ibiza, Electron festival, LEAF festival în Londra, Culture Box din Copenhaga, Bootleg din Tel Aviv și multe altele.

MUTE – Daniel Miller

Bilet