Atelier de muzică de film pentru liceeni

Duminică, 17 septembrie (14:00-17:00), sala mică a Teatrului Excelsior

Înscrierile tinerilor între 15 și 18 ani se fac la adresa info@dokstation.ro, în limita locurilor disponibile.

Ciprian Iacob, lector KidStation, descrie atelierul astfel:
“Atelierul dedicat liceenilor este dezvoltat pe doua axe: cunoașterea procesului de producție a unui film și integrarea planului sonor prin dialog, sunete de atmosferă, efecte foley și muzică originală.

Lucrăm pe un suport audio-vizual susținut de scurt-metrajul “We Don’t Bury Animals” (Franța), urmând să explorăm prin aplicații practice universul sonor din film. Folosim instrumente și sunete perfect adaptate compozitorului din secolul XXI.”

We Don’t Bury Animals” (2016, 30min) Regia: Thibaut Charlut

Biografie Ciprian Iacob

Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.

Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Dehli. Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în concertul “The Masterpiece”, în 2014 și 2016, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

În mai 2015, a decis să-și dedice energia și inspirația în fondarea și dezvoltarea unei companii de muzică de film, Scorekraft și a unei rețele de festivaluri de film independent, ce cuprinde 5 festivaluri din Europa.