Atelier de muzică de film pentru copii

Duminică, 17 septembrie (10:30-12:30), sala mică a Teatrului Excelsior

Înscrierile copiilor între 10 și 14 ani se fac la adresa info@dokstation.ro, în limita locurilor disponibile.

Ciprian Iacob, lector KidStation, descrie atelierul astfel:
Explorăm împreună universul animațiilor, descoperind povești pline de emoții, dezvoltate prin note și acorduri muzicale desprinse din imagini mișcătoare.

În animație îi vom cunoaște pe Maria și pe prietenul ei special, care petrec o săptămână plină de emoții la școală. Vom călători prin bucurie și tristețe explorând universul gamelor majore și minore.

Experimentăm împreună muzica din filmul animat “Cuerdas”, prin aplicații practice, pentru ca la final să construim ghidul muzicianului într-un film.”

“Cuerdas” (2014, 10min) Regia: Pedro Solís García

 

Biografie Ciprian Iacob

Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.

Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Dehli. Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în concertul “The Masterpiece”, în 2014 și 2016, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.

În mai 2015, a decis să-și dedice energia și inspirația în fondarea și dezvoltarea unei companii de muzică de film, Scorekraft și a unei rețele de festivaluri de film independent, ce cuprinde 5 festivaluri din Europa.