The Mono Jacks

 

PANO

Melancolie combinată cu furie, povești cântate cu o pasiune totală, o energie care nu ratează niciodată pentru că te lovește din plin. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert The Mono Jacks și probabil că vei reveni.

Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Trupa a avut parte de un debut excelent și are în palmares o impresionantă activitate concertistică.

2010 este anul lansării albumului de debut, album care va fi apoi urmat de două EP-uri. Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului – “Gândurile” – și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației. La aproape un an de la debutul acestei piese cei patru se separă și își vor încheia pentru o perioadă activitatea.

În primăvara lui 2015, The Mono Jacks au revenit pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate. Un început de drum marcat cu un nou single – “Tablou”, o poveste despre iubire și șanse ratate, inspirată dintr-o întâmplare adevărată.

Acum, băieții tocmai ce au terminat de amenajat noua sală de repetiții și acum lucrează la albumul ce va fi gata în primăvară.

“The Mono Jacks are on everyone’s lips when they talk about the new ‘new wave‘ of Romanian music, and if you attend any of their performances, you can surely understand why.” Octavian Logigan darkwave.ro

Website: https://themonojacks.bandcamp.com/