Mihail

Mihail

Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 26 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Muzica a reușit mereu să se plaseze în pole position și a primit cea mai mare atenție din partea spiritului creativ al lui Mihail.

Single-ul de debut “Dans nocturn” ne amintește de câțiva dintre artiștii preferați ai lui Mihail: John Mayer, Junip, Glen Hansard, Jack Johnson, Jose Gonzalez sau Aloe Blacc.

Trei destine – acelasi vis: acela de a reusi si de a-si exersa pasiunea. Acesta era mesajul transmis de Mihail în cel de-al doilea single, “Doar Visuri” care a semnat și regia videoclipului. 2015 a fost încununat de lansarea seriei “Lookout Tower Acoustic Session”

Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea”. Piesa a înregistrat un succes incredibil, ocupând primele poziții in top-urile muzicale din Romania, numărând peste 27 milioane de vizualizari pe YouTube și s-a auzit luni de zile la toate posturile de radio din România. Mihail a mai câștigat și premiul Best Male Voice de la Radio Romania în 2016.

Website: https://www.facebook.com/Mihail.Oficial