Detalii și reguli de acces


Detalii și reguli de acces – DokStation 2020

Accesul la proiecțiile din cadrul DokStation Music Documentary Film Festival, ediția a cincea (17-20 septembrie 2020) este gratuit și se va face doar în baza unei rezervări prealabile, online, prin intermediul Eventbook.ro.

La Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari, nr. 7), accesul se va face începând cu ora 19, pentru proiecția de la ora 20. Există trei categorii de mese ce pot fi rezervate, în funcție de numărul maxim de persoane permis: 2 / 3 / 4 locuri.

Din motive de distanțare socială, se pot rezerva doar mese integrale, nu și locuri individuale. Vă rugăm să alegeți corespunzător masa, pentru a fi conformă nevoilor dumneavoastră. Sistemul va genera 1 bilet valabil pentru toată masa.

Rezervări DokStation la Grădina cu Filme

Rezervările își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/.

La DESCHIS Gastrobar (Splaiul Unirii, nr. 160) accesul se va face începând cu ora 21. Rezervările se fac pentru mese de 4 locuri, nu sunt disponibile rezervări individuale. Sistemul va genera 1 bilet valabil pentru toată masa.

Rezervări DokStation la DESCHIS Gastrobar

În timpul proiecțiilor, rugăm publicul să rămână așezat la mese și să poarte mască în spațiile comune (punct de acces, bar, toalete).

Vă mulțumim & vă așteptăm!